Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 08.30-17.00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. káva 100% arabica
  3. Costa Rica Tarrazu San Rafael SHB EP - dóza 140g

Costa Rica Tarrazu San Rafael SHB EP - dóza 140g

Káva pražená - 100% arabica

Costa Rica Tarrazu San Rafael SHB EP Regionální káva San Rafael z Kostariky je pěstovaná v nadmořských výškách 1200 až 2000 m n. m., na bohaté vulkani... celý popis
Dostupnost
Skladem
velikost balení -
úprava -
134,00 Kč
116,52 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:C1015-5-1
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Salvador Peaberry Caracoli 250g (100g, 500g, 1000g, dóza 140g, dóza 350g)
    178,00 Kč
    154,78 Kč bez DPH
    178,00 Kč
    154,78 Kč bez DPH
    Skladem
      Malawi AA Plus Pamwamba 250g (100g, 500g, 1000g, dóza 140g, dóza 350g)
      179,00 Kč
      155,65 Kč bez DPH
      179,00 Kč
      155,65 Kč bez DPH
      Skladem
        Ethiopia Yirgacheffe 250g (100g, 500g, 1000g, dóza 140g, dóza 350g)
        175,00 Kč
        152,17 Kč bez DPH
        175,00 Kč
        152,17 Kč bez DPH
        Skladem
        Kompletní specifikace

        Costa Rica Tarrazu San Rafael SHB EP

        Regionální káva San Rafael z Kostariky je pěstovaná v nadmořských výškách 1200 až 2000 m n. m., na bohaté vulkanické půdě. Má dostatek slunce, srážek a tepla, což jsou základní pomínky pro vznik kvalitní kávy. Káva je při zpracování ručně tříděna. Zpracovává se mokrou metodou. Káva je odrůdy Catuaí, Caturra.

        V chuti ucítíme tóny čokolády, sladkých ořechů a švestek. Tělo kávy je střední a smetanové. Ovocitost je lehká a příjemná.

        Kostarika

        Kostarika je středoamerický stát s 5 miliony obyvatel. Produkce kávy tvoří přibližně 25% exportu této země. Do Kostariky se kávovníkové keře dostaly v roce 1779 a Kostarika se tak stala první středoamerickou zemí, kde se káva začala pěstovat. Tato země je tradičně pěstitelskou velmocí a to především v oblasti kvality kávy. Vliv na to má nejen tradice a výborné pěstitelské podmínky, ale také důraz na kvalitu pěstování a zpracovaní kávy. Káva se zde pěstuje od nadmořské výšky 1200 metrů, na kyselé sopečné půdě, která je pro pěstování kávovníků žádoucí. Kostarická mokrá metoda zpracování kávy je celosvětově uznávaná a mezi znalci velmi ceněná. Pěstuje se zde pouze arabica a robusta je zde zakázána. Hlavní oblasti pěstování v Kostarice jsou Tarrazu, La Minita, Tres Rios a Sarchi.

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Nepropásněte novinky v nabídce a zajímavosti
        Zkušenosti zákazníků

        Prodejna kávy

        Zarazická 46,  Veselí nad Moravou 

        Po - Pá: 8.30-13.00, 13.45-17.00

        Sobota, Neděle: 8.30-13.00, 13.45-17.00 

        Kontakt
        Logo
        www.KAMIKAVA.cz
        Po-Pá 08.30-17.00 hod.
        Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz